Koor

God Spell

Rejoice is in augustus 1993 opgericht als een Gospelkoor. Het woord Gospel komt van het oud Engelse "god spell" en dat betekent "goed nieuws". We bedoelen daar het Goede Nieuws mee over het leven van Jezus Christus op aarde en dat Hij voor ons is gestorven aan het kruis. Maar ook dat Hij weer is opgestaan uit de dood en naar de hemel is gegaan. Het verhaal over Jezus' leven op aarde is na te lezen in de Bijbel.

Optredens van Rejoice

Rejoice begeleidt met enige regelmaat kerkdiensten, werkt daarnaast aan projecten met een Bijbels thema, en geeft concerten.

Meewerken aan diensten

Rejoice verleent regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten. De mogelijkheid bestaat dat de begeleiding van de gemeentezang door koor en combo verzorgd wordt. In overleg met de dirigent kan de liturgie van de dienst worden bepaald.

Project met bijbels thema

De toeschouwer kijkt bij deze projecten naar een afwisselend programma van film, muziek, theater, dans, drama en zang in zeer diverse muziekstijlen. Het koor wordt begeleid door een combo, en de regie is in handen van Sylvia Venema-Eissens. Hierbij is er een technisch ondersteuningsteam die zorgdraagt voor licht, geluid en beamer.

Interesse?

Interesse om met ons mee te doen? Neem dan eens contact met ons op. De minimum leeftijd om lid te worden is 16 jaar. We repeteren elke donderdag van 20.00 - 22.00 uur (van begin september tot en met eind mei) in "De Rank" aan de Westergast 8 te Zuidhorn. Om ons te leren kennen mag je vrijblijvend 2x een repetitie bijwonen. Van harte welkom! De contributie bedraagt €38,50 per kwartaal.